Efterlysning fører til afsløring af hashhandler i Ringsted – 655 gram hash samt diverse tyvekoster beslaglagt

02 maj 2020
hash handler artikel

“Kl. 08.55 henvendte politiet sig på en adresse i den vestlige del af Ringsted by for at lede efter en 19-årig mand uden fast bopæl i Ringsted, der var efterlyst af politiet som udeblevet fra Forsvarets Dag (session).

Politiet havde fået tip om, at han måske kunne opholde sig på bopælen hos en 27-årig fra Ringsted, men den efterlyste mand var ikke til stede.

Da politiet i forbindelse med søgningen af den 19-årige kunne se hash-plader ligge frit fremme, blev 27-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved den efterfølgende ransagning af hans bopæl fandt politiet i alt ca. 655 gram hash, der var gemt flere steder i boligen.

Endvidere fandt politiet tre el-cykler, hvoraf den ene var meldt stjålet i 2018 i Sydsjælland og Lolland-Falsters politikreds, to stk. to meter høje nøddeknækkerfigurer, som stammede fra et tyveri i december 2019 fra centergaden ved Ringsted Outletcenter, samt nogle haglpatroner, som han ikke lovligt var i besiddelse af. Effekterne blev alle beslaglagt til nærmere undersøgelse og genudlevering til rette ejer.

Politiet beslaglagde også en mobiltelefon til nærmere undersøgelse, fordi politiet mistænker den 27-årige for at have brugt den i forbindelse med salg af hash. Den 27-årige blev løsladt i løbet af eftermiddagen, da den akutte efterforskning og afhøringen til de forskellige lovovertrædelser var afsluttet, så han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når de beslaglagte effekter er blevet undersøgt nærmere.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.