Efterlyst 21-årig fra Køge, mistænkt for dødeligt knivstikkeri i mandags, er nu fundet og anholdt

08 apr 2020
e23f65_6dfbfa971b1640f7a4bf2140202949e6_mv2

“Den 21-årige mand fra Køge, som Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste offentligt med navn og alder tirsdag formiddag, meldte sig selv til politiet tirsdag aften og blev straks anholdt.

Han er mistænkt i en sag om knivstikkeri på Parkvej, Køge, mandag aften kl. ca. 19.00, hvor en 31-årig mand fra Køge blev stukket med kniv i brystet med så svære læsioner til følge, at han senere på aftenen afgik ved døden.

Den 21-årige mistænkte vil i dag onsdag kl. 10.15 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han vil blive sigtet for drab på den 31-årige mand.

Anklagemyndigheden vil i forbindelse med grundlovsforhøret begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Den mistænktes bil, som politiet også efterlyste tirsdag formiddag, blev efter et tip til politiet tirsdag aften fundet på en parkeringsplads, hvor den var efterladt. Bilen er nu i politiets varetægt med henblik på tekniske undersøgelser.

Midt- og Vestsjællands Politi takker borgerne for hjælpen med diverse henvendelser, der har været afgørende for sagens opklaring.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.