En del tilfælde af småbrande og hærværk i det vestlige Aarhus i nat

10 jun 2020
brand i container

Det seneste døgn har overordnet set været roligt i det vestlige Aarhus, hvor politiet kun mødte få personer på gaden efter mørkets frembrud. Der har dog i løbet af natten være tre mindre brande og et tilfælde af hærværk.

Kl. 00.00 så en patrulje, at der var knust fire ruder i facaden tilhørende Brabrand Boligforening på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Ingen af ruderne var gennembrudt, men blot revnet. Blandt det knuste glas foran ruderne lå der to sten, som politiet formoder er blevet brugt til at kaste mod ruderne.

Kl. 02.24 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en affaldscontainer på Frederiks Barfoeds Vej i Aarhus Vest. Ved brandvæsnets ankomst var containeren overtændt, og ilden havde spredt sig til halvtaget, som containeren stod under. Branden kom hurtigt under kontrol og var endelig slukket kl. 02.49. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Kl. 02.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i flere containere på J.P. Larsens Vej i Brabrand. Da patruljen ankom til stedet, kunne betjentene se, at der var ild i 3-4 containere, der stod omringet af en mur, hvilket betød, at branden ikke spredte sig til buskadset rundt om, bygninger eller andet. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Kl. 03.00 kørte en anden patrulje forbi på Fugebakkevej i Aarhus V, hvor betjentene kunne se, at der var ild i to affaldscontainere, og at branden havde bredt sig til buskadset oven over. Brandvæsnet ankom til stedet og fik slukket ilden, men de to containere udbrændte, og der var varmeskader på en tredje container, der stod ved siden af. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.