En gruppe unge drenge anholdt for ulovlig forbindelse til fanger

10 sep 2020
Randers Arrest

Anholdt for at råbe til indsat i arresten

Tirsdag kl. 17.45 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra arresten på Møllestræde i Randers, hvor personalet havde observeret fire unge mænd, der stod og råbte ind til en indsat i arresten. Personalet havde i første omgang selv taget kontakt til mændene og bedt dem om at forlade stedet, hvilket de havde gjort, men da de blev hængende i området, besluttede personalet at kontakte politiet. Da betjentene kort efter ankom til stedet, blev de fire mænd bortvist fra stedet, hvilket fik den ene af dem til at råbe skældsord efter den ene af betjentene.

Godt en halv time senere var tre af personerne tilbage igen, og arrestens personale ringede igen efter politiet, der fik anholdt de tre mænd på 18, 18 og 20 år. De blev alle sigtet for ulovlig forbindelse til fanger ved at have råbt ind til en indsat i arresten. Den ene af de 18-årige blev desuden identificeret som ham, der tidligere havde råbt skældsord efter en betjent, og han blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

I forbindelse med visitation af de tre mænd på politigården i Randers blev den anden 18-årige mand fundet i besiddelse af noget receptpligtigt medicin, som han erkendte, han ikke havde noget recept til. Han blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.