En hashhandler fra Holbæk fik besøg af narkohund

24 sep 2020
politihund

Kl. 11.55 var politi med narkohunde på en adresse i Holbæk Centrum, hvor der var mistanke om, at beboeren solgte narko fra lejligheden.

Narkohundens skarpe snude reagerede straks ved ankomsten til stedet, og da betjentene kom ind var beboeren, en 30-årig mand, i færd med at ryge en hashjoint. Politiet ransagede lejligheden og gennemgik det hele med narkohunden. Her fandt de 2,1 kg hash, 850 gram cannabisbolscher, 154 gram marihuana, 139 ml cannabisolie, 39 gram hash ”ryst” (pulver), 16 gram krystalliseret hash, lidt hashsmør og 4,51 gram amfetamin, som blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Politiet beslaglagde derudover et femcifret kontantbeløb, som betjentene mistænkte var udbytte fra hashsalg. Den 30-årige mand blev anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg. Han blev taget med til politistationen til afhøring, og sagen blev efterfølgende juridisk vurderet. Der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den 30-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så han blev løsladt, men kan forvente at høre mere i sagen, når den skal afgøres.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.