En politi-hilsen fra Samsø og Anholt

01 aug 2020
samsø - Kopi

Ø-PATRULJER PASSER PÅ DIG I FERIEN

Hen over sommeren har vi mere end én strisser på Samsø, og der er flere til at anholde på Anholt. De mange tusinde ekstra mennesker på øerne i ferien, betyder nemlig også ekstra politi, der kan passe på fastboere og turister.

På Samsø er det normalt kun vores landbetjent John og hans trofaste hund, der patruljerer og holder godt øje med øen. På Anholt har vi uden for højsæsonen ingen betjente – i stedet får vi hjælp af en sognefoged, som er vores faste kontakt.

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, sky, træ, plante, friluftsliv og natur Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, himmel og friluftsliv

Men lige p.t. vil du altså kunne se en politibil køre rundt på Anholt, og på Samsø vil vi være mere synlige end normalt.

Overnatning på Samsø - Ferielejlighed ved vandet | visitsamsoe.dk

Status fra ø-patruljerne er, at der for det meste af tiden er fred og idyl i de smukke omgivelser, og forventningen er, at den tendens fortsætter sommeren ud.

Vores udsendte medarbejdere sender varme sommerhilsner fra de østjyske øer.

Billedet indeholder sandsynligvis: bil, himmel, sky, friluftsliv og natur, tekst, der siger "POLITI"   Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, bil, sky, ocean, båd, friluftsliv, natur og vand

//Østjyllands Politi

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.