‘Festlig’ påskekørsel: Bilister påvirket af spiritus og narko, og glemmer at man ikke må køre uden kørekort

11 apr 2020
e23f65_dda7eef3d4ef4dd89a34537a291b0ac4_mv2

Københavns Vestegns Politi havde en aktiv weekend med trafikforseelser. Her er et uddrag:

“21-årig mand sigtet for narkokørsel i Albertslund

Lørdag den 11. april kl. 02.21 bragte en politipatrulje en 21-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning på Herstedvestervej i Albertslund. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund. Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af narko. Han erkendte narkokørsel delvist og erkendte at være i besiddelse af stoffer i øjeblikket.

18-årig mand sigtet for narkokørsel i Vallensbæk Strand
En politipatrulje standsede torsdag den 9. april kl. 20.47 en 18-årig mandlig bilist på Vallensbæk Strandvej i Vallensbæk Strand. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han blev ligeledes sigtet for at være i besiddelse af narko. Manden erkendte begge sigtelser i øjeblikket.

44-årig mand sigtet for kørsel uden førerret samt spirituskørsel i Albertslund
En politipatrulje kørte onsdag den 8. april kl. 18.53 til en anmeldelse om mulig spirituskørsel på Herstedvestervej i Albertslund. En vaks borger havde bemærket en bilist køre usikkert, hvorfor politiet blev kontaktet. Patruljen standsede bilisten – en 44-årig mand – og skønnede ham alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han ligeledes blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte kørsel uden førerret i øjeblikket og erkendte spirituskørsel delvist i øjeblikket.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.