Fiat Punto efterlyses i drabssag fra Vestvolden

08 sep 2020
Efterlyst-bil

Københavns Politi efterlyser en lys/sølvfarvet Fiat Punto, som en nu afdød 24-årig mand blev påkørt med den 27. marts 2020 ved Vestvolden i Brønshøj. En blå el-damecykel, som den dræbte cyklede på, efterlyses fortsat.

Fredag den 27. marts omkring klokken 21.00 blev en 24-årig mand kørt ned på en cykelsti ved Vestvolden nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj. Det er politiets opfattelse, at påkørslen var forsætlig.

Den 24-årige blev efterfølgende fundet død. En person er varetægtsfængslet i sagen.

I forbindelse med efterforskningen efterlyser Københavns Politi den bil, der påkørte den 24-årige, og som efterfølgende kørte fra stedet ad Frederikssundsvej. Det drejer sig om en lys/sølvfarvet Fiat Punto årgang 2007. Bilen har sølvfarvede fælge/hjulkapsler og muligvis et skilt i forrudens venstre side.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set en sådan bil omkring Frederikssundsvej 365 den 27. eller 28. marts 2020, eller personer som efterfølgende har set den.

Københavns Politi efterlyser en lys/sølvfarvet Fiat Punto, som en nu afdød 24-årig mand blev påkørt med den 27. marts 2020 ved Vestvolden i Brønshøj.

Politiet har en formodning om, at bilen er forsøgt bortskaffet efter påkørslen.

Den cykel, som den 24-årige cyklede på, da han blev kørt ned, er fortsat efterlyst. Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus.

Københavns Politi efterlyser en cykel som denne

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den. Cyklen havde tydelige skader fra påkørslen. De personer, der efterfølgende har fjernet cyklen, bedes kontakte politiet. 

Københavns Politi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have kendskab til sagen, på telefon 1-1-4.

Københavns Politi - Home | Facebook
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.