Fire mænd anholdt i alvorlig voldssag

02 okt 2020
knytnæve-10

Nordjyllands Politi skred i går, d. 30. september 2020, til anholdelse af fire mænd, som man mistænker for blandt andet at have forøvet grov vold mod to andre mænd. De anholdte fremstilles i dag, d. 1. oktober 2020 kl. 12.00, i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, hvor politiet vil kræve dem varetægtsfængslet.

Volden skete d. 21. september 2020 på en adresse i Vodskov, hvor de nu anholdte personer indfandt sig ud på aftenen. De to ofre – begge mænd i 30’erne – blev udsat for grov vold med bl.a. gentagne knytnæveslag i hovedet. Volden forløb over en længere periode på mere end en time.  

”Ofre og gerningsmænd har et forudgående kendskab til hinanden, og der er tale om et økonomisk mellemværende, som har udløst volden,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, der tilføjer, at de to ofre har været meget bange for at anmelde den alvorlige vold, hvorfor poltiet først nu er skredet til handling i sagen. 

Begærer dørlukning

De anholdte i sagen er henholdsvis 51 år, 40 år, 36 år og 33 år. De fire mand kræves ved grundlovsforhøret i dag varetægtsfængslet. 

”Vores opgave er nu at efterforske videre i sagen, så hele hændelsesforløbet kan blive belyst og kortlagt,” siger efterforskningslederen, politikommissær Kenneth Rodam, der tilføjer, at politiet på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer har til sagen. 

Politiet vil begære dørlukning af hensyn til efterforskningen. Sigtelserne mod alle de anholdte personer er for overtrædelse af straffelovens § 245, 260 og 288, stk. 1, dvs. grov vold, ulovlig tvang og røveri.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.