Fire personer har fået straksdomme i narkosag

29 aug 2020
håndjern-anholdt

To fuldgyldige medlemmer af en rockergruppe blev torsdag ved Retten i Glostrup idømt hver seks års fængsel for handel med kokain. Yderligere to personer blev idømt fængselsstraffe i sagen. Dommene faldt samme dag, som de mistænkte blev anholdt.

Torsdag gennemførte Særlig Efterforskning Øst (SEØ) under Københavns Politi en aktion, hvor i alt fem personer blev anholdt i Nordsjælland og på Vestegnen. 

Fire af de anholdte blev samme dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. De fire erkendte de forhold, de var sigtet for, og sagerne blev derfor afgjort med straksdomme.

To mænd på henholdsvis 25 og 31 år blev idømt hver seks års fængsel for distribution af tre kilo kokain. De to er fuldgyldige medlemmer af en rockergruppe. En 27-årig mand blev idømt tre år og seks måneders fængsel for besiddelse af et kilo kokain og 500 gram hash med henblik på videresalg, mens en 39-årig kvinde fik tre år og tre måneders fængsel for opbevaring og videresalg af et kilo kokain.

Den femte anholdte blev løsladt uden fremstilling, men er fortsat sigtet i sagen.

»Det er en grundig efterforskning med stærke beviser, som har ført til, at de fremstillede kunne dømmes samme dag, som de blev anholdt. Der er tale om organiseret narkokriminalitet i rockermiljøet, så jeg er tilfreds med, at retten har givet de dømte lange fængselsstraffe,« siger senioranklager Sannie Pilebo.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.