Fire tricktyve begæres varetægtsfængslet for tricktyveri og hjemmerøveri på Sjælland

21 maj 2020
anholdt billede

Københavns Vestegns Politi begærer i dag tre mænd og en kvinde varetægtsfængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. De sigtes for et tricktyveri og et hjemmerøveri.

 

Et målrettet efterforskningssamarbejde mellem politikredsene i Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Københavns Vestegn førte onsdag eftermiddag til anholdelse af tre mænd på 26, 30 og 32 år samt en 41-årig kvinde.

De fire er sigtet for at have udført et tricktyveri i Hvidovre i går onsdag og et hjemmerøveri i Hvidovre den 10. maj – begge mod ældre borgere.

”Sammen med vores nabopolitikredse har vi sat meget ind på at få opklaret de her forbrydelser mod vores ældre medborgere. Med anholdelserne er vi langt, og nu fortsætter vores videre efterforskning,” siger politikommissær Tue Lauenblad, leder af Københavns Vestegns Politis særlige tyveriefterforskningsgruppe.

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi ventes at begære lukkede døre ved dagens retsmøde. Derfor kan der ikke kommenteres yderligere på sagens detaljer på nuværende tidspunkt.

 

 





TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.