Flere indbrud i private hjem på Københavns Vestegn

13 okt 2020
indbrud (3)

Københavns Vestegns Politi – Døgnrapport – Indbrud:

Indbrud i villa i Brøndby

Søndag den 11. oktober kl. 13 anmeldte en villaejer på Vesttoftevej, at der i tiden siden lørdag den 3. oktober kl. 13 havde været indbrud via en dør. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

Indbrud i villaer i Gladsaxe kommune

Fra torsdag den 8. oktober kl. 10 til lørdag den 10. oktober kl. 10.30 opbrød tyve et kældervindue til en villa på Juni Allé. 
Og fra lørdag den 10. oktober kl. 16 til søndag den 11. oktober kl. 17.30 opbrød tyve et vindue i en villa på Marienborg Allé og søgte efter værdier i værelser og rum. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

Indbrud i villaer i Hvidovre

Fra fredag den 9. oktober kl. 17 til søndag den 11. oktober kl. 14 opbrød tyve et vindue til en villa på Søliljevej i Hvidovre og undersøgte rummene for værdier.
Fra fredag morgen den 9. oktober kl. 9 til lørdag morgen den 10. oktober kl. 9 opbrød tyve en dør til en villa på Sjølundsvej og gennemrodede rummene efter tyvekoster. 
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have bemærket noget mistænkeligt – ring på telefon 4386 1448 døgnet rundt.

Indbrud i Ballerup

Søndag den 11. oktober kl. 11:55 modtog vi anmeldelse fra et familiemedlem til en kvinde på Lilletoften i Ballerup. Vi fik oplyst at der formentlig var sket indbrud i kvindens hjem, mens denne var bortrejste. Der blev sendt en politipatrulje, der kunne konstatere at det desværre var korrekt og vi kontaktede kvinden, der var på vej hjem.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.