Flere narkotip ledte til ransagningsaktion

26 okt 2021
narkohund i politibil

Ransagningsaktion efter narkotip – Ringsted

Afdelingen for Operativ Efterforskning hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog mandag formiddag ransagning af to adresser i Ringsted, som en 30-årig mand fra Ringsted har en tilknytning til.

Retten havde givet politiet lov til at foretage ransagningerne, efter politiet gennem den senere tid havde modtaget flere forskellige tip om, at den 30-årige kunne være i besiddelse af narkotika, som han solgte videre. Narkohunde fra Midt- og Vestsjællands Politi deltog også i ransagningerne.

Ved ransagningen af den ene adresse fandt politiet intet af politimæssig interesse, hvorfor politiet foretog ransagning af endnu en adresse i Ringsted, hvor den 30-årige færdedes.

I området ved den sidstnævnte adresse traf politiet en firmabil, som blev ført af en 26-årig uden fast bopæl, men med en relation til den 30-årige. Den 26-årige havde ikke nogen førerret, så han blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. I øvrigt var der ikke noget politimæssigt interessant i bilen eller hos den 26-årige, der kan forvente at høre nærmere fra politiet, når færdselslovsovertrædelsen skal afgøres.

Ved ransagningen af den anden adresse fandt politiet 163 gram hash samt samlet set et sekscifret kontantbeløb, som efter politiets opfattelse kunne knyttes til den 30-årige, som ransagningerne rettede sig imod.

SKATs Gældsstyrelse oplyste, at den 30-årige havde en betydelig gæld til det offentlige, hvorfor de fundne penge blev beslaglagt med henblik på at udgøre et afdrag på gælden. Den 30-årige ønskede den disposition forelagt for retten, hvor en dommer nu skal kigge nærmere på politiets grundlag for beslaglæggelsen af pengene.

Under ransagningen af den sidste adresse traf politiet en 22-årig mand fra Ringsted, som var ejer af et femcifret kontantbeløb, som politiet også fandt under ransagningen. Da også han havde gæld til det offentlige, beslaglagde politiet pengene med samtykke fra den 22-årige som et afdrag på gælden.

Den 30-årige blev sigtet for besiddelse af hashen med henblik på videresalg, hvilket politiet vurderede til at være en overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Den sigtede vil derfor senere høre nærmere fra politiet, når denne straffesag skal afgøres.

Tilmeld
Giv besked om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedback
Se alle kommentare
Jensen Charlotte

Kender også et sted der kunne trænge til et besøg

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.