Flygtede fra færdselsuheld

06 mar 2021
accelerere

Spiritusbilist flygtede fra færdselsuheld – Hovedvejen/ Byvejen, Osted, Lejre

Kl. 23.23 anmeldte en 48-årig kvinde fra Næstved, at hun kort forinden var blevet påkørt bagfra af en stationcar, da hun holdt for rødt lys i krydset på Hovedvejen mod syd ved Byvejen i Osted, Lejre.

Bilisten i stationcar´en standsede ikke op efter uheldet, men fortsatte videre syd på i retning mod Ringsted.

Politi og ambulance kørte til Osted, hvor den 48-årige kvinde blev tilset. Hun var dog ikke kommet noget alvorligt til. Politiet optog rapport om uheldet, hvor kvindens biler fik skader bag på.

Kl. 23.42 blev en patrulje i Køge opmærksom på en varebil som passede på signalementet. Den kørte ad Vordingborgvej i Køge, og da føreren af varebilen så politiet gassede han op.

Patruljen fik standset bilen på Langelandsvej i Køge. Bag rattet sad en 35-årig mand fra Fakse, som var påvirket af spiritus og hans førerret var inddraget på grund af en tidligere sag om spirituskørsel.

Varebilen havde skader på fronten, der svarede til de skader, som kunne være opstået ved uheldet i Osted omkring 30 min forinden. Den 35-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han erkendte at han havde kørt i Osted, men nægtede at have været impliceret i uheldet.

Patruljen sigtede ham for at flygte fra et færdselsuheld. Efter blodprøveudtagelsen blev den 35-årige løsladt og han kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Bilens ejer blev sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden gyldigt kørekort, hvilket udløser en bøde.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.