Fodboldtræning i Viby J. endte i tumult og vold – mand på 20-25 år efterlyses

09 jun 2020
fodboldbane

Mandag kl. 19.21 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået uro ved boldbanerne på Vårkjærvej i Viby. Da politiet ankom til stedet, var der ro på igen, men en 25-årig kvinde forklarede betjentene, at de netop var blevet færdige med at spille fodbold, da de gik retur på klubhuset, hvor der sad nogle unge mænd på bænken ude foran og fyrede fyrværkeri af. En anden af spillerne, en 26-årig kvinde, bad dem stoppe med at fyre fyrværkeri af og fik et flabet svar retur, hvorefter de unge mænd gik væk.

Kort efter var de dog retur igen og stod ved nogle biler på parkeringspladsen. Den 25-årige kvinde tog sin mobiltelefon frem for at tage billeder af mændene, der reagerede ved at gå hen mod kvinden og forsøge at fravriste hende mobiltelefonen. Da det ikke lykkedes at få fat i mobiltelefonen tog en af dem i stedet fat i kvinden og skubbede til hende, indtil hendes træner, en 25-årig mand kom hende til undsætning og fik trukket gerningsmanden væk.

Flere personer kom nu til og en af dem tog halsgreb på den 25-årige fodboldtræner, hvorefter der opstod lidt tumult, indtil de unge mænd satte sig ind i deres biler og kørte fra stedet i tre biler.

Manden, der tog halsgreb på den 25-årige fodboldtræner, beskrives som:

  • Ikke etnisk dansk af udseende
  • 20-25 år
  • Ca. 185-190 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Mørk i huden og med sort, kort hår
  • Talte dansk
  • Var iført sorte bukser og sort hættetrøje

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden eller fra andre, der måtte have kendskab til hvem de unge mænd er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.