Fremmed mand beføler ung kvinde

18 jan 2021
beføler kvinde

Kvinde befølt – Vestergade, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 03.53 slog en 17-årig ung kvinde fra Store-Heddinge alarm til politiet, efter en fremmed mand havde befølt hende, da hun 10-15 minutter tidligere gik ad Vestergade, Store-Heddinge. Hun var gået fra området ved togstationen og videre ad Vestergade i østlig retning. Undervejs havde hun bemærket en fremmed mand, der fulgte efter hende, og i Vestergade havde manden pludselig taget fat i hende og befølt hende på benene og forsiden af kroppen uden på tøjet.

En mand havde fra et ukendt sted pludselig råbt op, efter at den 17-årige havde skreget op som følge af overgrebet. Den fremmede mand havde opgivet sit forehavende, så den 17-årige kunne løbe fra stedet med manden efter sig, men så ikke, hvor den fremmede mand forsvandt hen.

Da hun ankom til en privat adresse i byen nogle få minutter senere, slog hun alarm til politiet, som sendte flere patruljer til byen. Hensigten var ud over afhøring af offeret at lede efter den mistænkte, som offeret beskrev som: mand, dansk af udseende, 40-50 år, kraftig af bygning, iført sort jakke og brugte briller. Han talte dansk, da han bad offeret om at være stille, da hun skreg op under overgrebet.

Det lykkedes ikke politiet at finde den mistænkte i en sag, som politiet behandler som en sag om blufærdighedskrænkelse.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set den mistænkte i byen sent om natten mellem lørdag og søndag, ligesom politiet gerne vil i kontakt med vidner, herunder manden, der råbte op under overgrebet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare

Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.