Fund af narko og våben i kolonihave i Roskilde

05 okt 2020
kokain på kniv

Narko og våbenbesiddelse – Hf. Maglehøj, Roskilde

Kl. 15.20 blev en patrulje sendt til en haveforening, da der var kommet en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra adressen. Da politiet kom frem til adressen, tog de kontakt til beboeren via en åben terrassedør. Her så betjentene at der lå noget hvidt stof på et spejl på sofabordet, og besluttede at ransage stedet.

En 51-årig mand fra Roskilde blev fundet i besiddelse af 5,45 gram kokain, og havde en halskniv, som hang om hans hals. Ved ransagningen blev i alt fundet 12,73 gram kokain. Derudover fandt politiet fem ulovlige knive, fire knojern, tre kastestjerner en sabel og flere forskellige slags receptpligtig medicin, som den 51-årige ikke havde recept på.

En narkohund gennemgik efterfølgende huset, men der blev ikke fundet yderligere. Den 51-årige blev sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, våbenbesiddelse og overtrædelse af Lægemiddelloven.

Politiet fandt også et femcifret kontantbeløb, som blev beslaglagt til sagen, da pengene kunne stamme fra narkosalg. En 28-årig mand fra Roskilde blev fundet i besiddelse af en ulovlig springkniv og 1,05 gram kokain.

Begge mænd blev anholdt, mens politiet gennemgik stedet. Den 28-årige blev herefter løsladt, men vil høre mere fra politiet i sagen. Den 51-årige blev taget med til politistationen til afhøring, men blev løsladt senere på aftenen, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han vil få afgjort sine sager ved et senere retsmøde.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.