Fyns Politi advarer fartglade bilister: ‘Vores færdselspoliti holder ikke påskeferie’

07 apr 2020
farbillede-sænk_fart_kampagne_

“Fyns Politi oplever i øjeblikket, at flere får lyst til at træde lidt ekstra på speederen, måske fordi der er lidt bedre plads på vejene. Men det betyder ikke, at det er mindre farligt eller mere lovligt, at ignorere hastighedsbegrænsninger og køre alt for stærkt. Vores færdselsafdeling er derude, og samtidig har Fyns Politi i disse dage ekstra tryghedsskabende patruljer på gader og veje på hele Fyn, og de har også fokus på trafikken generelt.

Vis samfundssind – også på vejene
Siden 1. april har Fyns Politi skrevet tre betingende frakendelser på motorvejen, og i alt 6 hastighedssager til klip på motorvejen. Beredskabet både i Svendborg og i Odense har skrevet i alt 24 sager, og vores ATK har i perioden taget 145 sager.

Chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj siger: – Tallene taler sit tydelige sprog. Der bliver kørt alt alt for stærkt derude, og det tager vi meget alvorligt. Vi vedbliver at være tilstede derude, og vi kan kun på det kraftigste opfordre til, at man også viser samfundssind på vejene og fjerner foden fra speederen. Selvom der er mere plads, gælder hastighedsbegrænsningerne stadig.

Et klart budskab: Sænk farten, vi er derude!
– Det klare budskab fra Fyns Politi er: Vis samfundssind og sænk farten! Selvom der kan være mere plads på vejene, kan selv en lille opbremsning hos en forankørende medtrafikant have fatale følger.

Vi tager det alvorligt, vi er derude, og vi holder øje. Det er uforsvarligt at gamble med sit eget eller andres liv og førlighed, blot fordi man synes, at der er god plads på vejen, afslutter Lars Bræmhøj.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.