Fyns Politi beder om hjælp til opklaring af skudsag i Vollsmose

27 jun 2020
politi i vollsmose

Fyns Politi beder om hjælp til opklaring af skudsag i Vollsmose

Den 31-årige mand, der blev såret i forbindelse med et skyderi i Vollsmose har personlige relationer til den igangværende konflikt i området. Det har den foreløbig efterforskning i sagen vist.
Fyns Politi er fortsat i fuld gang med den omfattende efterforskning i forbindelse med skudsagen i Vollsmose, hvor den 31-årig mand blev såret og en anden 31-årig mand dræbt.

”Vi vurderer, at den sårede mand har personlige relationer til den aktuelle konflikt – præcis hvordan og hvad vi bygger det på, kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen”, siger politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi.

Kun verificerede oplysninger
Fyns Politi arbejder på højtryk for at få afklaret, om den 31-årige mand, der mistede livet, på nogen måde har relationer til nogen af de involverede parter i den verserende konflikt.

”Det er en rigtig vanskelig situation, og vi ville hellere end gerne kunne sige, at det kan vi melde noget ud om nu. Men vi kan kun gå ud med verificerede oplysninger – vi skal med andre ord have undersøgt alle spor med videre, inden vi kan sige noget om den dræbtes eventuelle relation til sagen. Det håber vi på forståelse for. Jeg kan til gengæld love, at vi gør alt, hvad vi kan for at kunne give et svar så hurtigt, som det er muligt”, siger Johnny Schou.

Hjælp med opklaringen
Fyns Politi opfordrer på det kraftigste til, at alle der ligger inde med videooptagelser, billeder eller andet materiale fra gerningsstedet eller andre relevante steder i forhold til sagen sørger for, at Fyns Politi får det til rådighed.

”Vi samler alle de spor, vi kan. Hver eneste lille brik er vigtig i efterforskningen. Vi er ikke i tvivl om, at der findes viden og materiale derude, som vi endnu ikke har, og som vil kunne hjælpe os med at få lagt alle brikkerne i puslespillet. Derfor håber jeg, at alvoren i denne sag gør, at de, der sidder inde med noget, vil hjælpe os. Det gælder også de, der kan have kendskab til eller viden om andre, som har viden eller materiale, som efterforskningen bør kende til. Giv os nu de oplysninger, så vi kan få de ansvarlige stillet til regnskab”, siger Johnny Schou.

Fyns Politi er fortsat synligt til stede med tryghedsskabende og forebyggende indsatser i området af hensyn til borgernes sikkerhed.

Visitationszone – skærpet strafzone
Siden torsdag den 26. juni 2020 har der foruden den allerede gældende visitationszone været indført en skærpet strafzone i en del af Vollsmose. I en skærpet strafzone kan straffen for visse kriminalitetstyper bliver op til fordoblet.
I visitationszonen, der gælder et større område i og omkring Vollsmose og Korsløkke, har politiet fra den 18. juni til den 26. juni fundet og beslaglagt:
– 4 knive
– 5 peberspray
– 2 ældre skydevåben med forladere
Ialt 69 personer er blevet visiteret i visitationszone i perioden.

Kilde:Fyns Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.