Fyns Politi holder stor øvelse på Vestfyn

27 aug 2020
politi

Fyns Politi er netop gået i gang med at afholde en større øvelse på dele af Vestfyn. Derfor vil der torsdag flere steder være meget synligt politi end sædvanligt. Øvelsen fortsætter til omkring klokken 22.

Det vil særligt være omkring Gelsted og området omkring Wedellsborg Gods, der vil være meget politi. Desuden vil der være en del aktivitet med Marinehjemmeværnets fartøjer på havnen i Assens. 

En del af øvelsen foregår på Brandsø i Lillebælt umiddelbart vest for Wedellsborg Gods, og i den forbindelse vil der blive indsat to helikoptere. Den ene er Søredningstjenesten store redningshelikopter, der er mange vil være velkendt i forbindelse med redningsaktioner til havs. I dag deltager helikopteren altså blot i øvelsen. Ud over politikredsens egne folk så indgår politifolk fra Rigspolitiet også i øvelsen.

Marinehjemmeværnet får overdraget nye fartøjer - Søfart

Fyns Politi kan ikke oplyse nærmere om, hvad øvelsen rent faktisk går ud på.

”Politifolk læser jo også nyheder, og en vigtig del af sådan en øvelse er netop, at deltagerne ikke ved, hvad de skal ud og arbejde med – præcis som hvis der pludselig sker et eller andet i virkeligheden. Derfor er det afgørende, at vi øver os, så vi altid er klar til hurtigt at rykke ud og få håndteret situationen”, siger politikommissær Ehm Christensen, der står i spidsen for dagens øvelse. 

Under øvelsen vil der ikke blive kørt med hverken udrykning eller blå blink. Der vil enkelte steder være opsat afspærring, som skal respekteres.

Artikler fra Dansk Akademi for Fritidssejlads
Fyns Politi (@FynsPoliti) | Twitter
Kilde:Fyns Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.