Fyns Politi nedlægger alle hotspots

10 jun 2021
hotspot

Som følge af de nye ophævelser af corona-restriktioner nedlægger Fyns Politi de fire hotspots i politikredsen. Dermed er der med virkning fra fredag den 11. juni 2021 ikke længere hotspot i områderne Munke Mose, Eventyrhaven og Gråbrødre Plads i Odense samt på Christiansmindes Strand i Svendborg.

Selv om det nu ikke længere er hotspot, så holder Fyns Politi stadig et vågent øje med, hvad der foregår.

”Det er jo glædeligt, at vi nu er nået dertil, hvor vi kan nedlægge de fire hotspots, men vi vil selvfølgelig stadig komme ud med vores patruljer og holde øje med, hvad der foregår. Det gælder særligt i forhold til, om der bliver spillet musik til ulempe. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man altid husker at overveje om naboer og andre synes, at den fest, man har gang i, er lige så fantastisk, som man selv synes”, siger politiinspektør Christian Rasmussen, Fyns Politi.

Fyns Politi minder samtidig om, at der for Munke Mose i Odense fortsat gælder et egentligt forbud mod at spille musik i området efter klokken 19. Det gælder uanset musikvalg. Man må selvfølgelig gerne samles og snakke, men skal der festet til musik, må man finde et andet sted.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
Kilde:Fyns Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.