Fyns Politi takker årvågne borgere for uvurderlig hjælp i forbindelse med forfølgelse af efterlyst bil

07 apr 2020
e23f65_9b3196b6cfd0499ab3146949744a59ee_mv2

“Uden opmærksomme borgeres hjælp, herunder en årvågen syvårig pige, havde Fyns Politi med stor sandsynlighed ikke fundet to gerningsmænd, som i forbindelse med en eftersættelse af et køretøj stak af.

Under en eftersættelse mistede vores patrulje kontakten til et køretøj nord for Stubberup. Kort efter blev de kontaktet af nogle årvågne borgere i bil, som kunne oplyse, at det eftersatte køretøj var drejet fra, og nu stod ved et gult hus i nærheden. Borgerne i bilen viste patruljen hen til positionen, hvor den flygtede bil var blevet efterladt. Og rigtig nok, så stod køretøjet skjult bag et gult hus.

Da patruljen ankom til huset, blev de kontaktet af en anden årvågen borger. Han kunne oplyse, at hans syvårige datter havde set to mænd springe ud af bilen og løbe henover en mark i retning mod en nærliggende skov. Umiddelbart efter ankom vores hundepatrulje, som sammen med vores dronefører, fik sat både hund i sporet og drone i luften, hvor også øvrige styrker blev placeret, så skovstykket blev indrammet. Kort tid efter fik hunden færden af gerningsmændene, og de kunne herefter anholdes, takket være de opmærksomme borgeres hjælp.

Stor tak til de opmærksomme borgere
Fyns Politi har været i kontakt med de årvågne borgere, og takket for den imponerende indsats og opmærksomhed, som de udviste i forbindelse med eftersættelsen. Sagen viser, hvor afgørende borgernes hjælp kan være for politiets arbejde. Fra Fyns Politi skal der lyde et stort tak og en stor ros til alle de gode og opmærksomme borgere, som alle bidrog til, at det lykkedes at anholde de to mænd.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.