Fyns Politi takker for godt samarbejde mellem borgere, politi og det lokale handels- og restaurationsliv

31 maj 2020
Odense
Butikker, barer og restauranter m.v. har de sidste uger kunnet påbegynde genåbning, selvfølgelig med en række restriktioner og betingelser, som skal overholdes. Siden da er bylivet så småt vendt tilbage i de fynske byer og forventningsfulde borgere strømmer ud på gader, på caféer, i parker og på strande igen.
Blomstrende butiks- og caféliv 
Politidirektør Arne Gram siger om genåbningen: – Fra Fyns Politi skal der lyde en meget stor tak for det tætte og gode samarbejde med butikkerne, barerne og restauranterne i forbindelse med hele genåbningen. Det har været grebet meget professionelt og dygtigt an, og netop derfor har der ikke været meget at komme efter i forbindelse med politiets mange tilsynsbesøg rundt om på Fyn”, siger politidirektør Arne Gram, – Det er jeg naturligvis rigtig glad for, og nu håber jeg, vi alle fortsætter med at huske myndighedernes råd og anvisninger, så handlen kan blomstre og smittefaren afblomstre”, fortsætter politidirektøren.

Godt samarbejde har givet god genåbning
Også hos Odense Cityforenings er der stor tilfredshed med genåbningen. Odense Cityforenings direktør, Peter Bøgholm udtaler:  – Vi er i Cityforeningen glade for, at genåbningen har givet vores mange medlemmer mulighed for igen at gøre det, som vi nyder, nemlig at drive forretning og genoptage relationen til vores mange gode kunder.
Genåbningen er sket under iagttagelse af myndighedernes retningslinjer, alt sammen for at passe bedst muligt på vores mange gode kunder og undgå smittespredning.

– I hele processen har vi haft et tæt og smidigt samarbejde med Fyns Politi i vores fælles bestræbelser på at vejlede og rådgive vores medlemmer bedst mulig, og vi har været meget tilfredse med politiets synlighed og nærvær i forbindelse med genåbningsfasen”, udtaler direktør Peter Bøgholm.

Pinse og sommer på vej
I den kommende periode bliver vejret kun bedre og den gradvise genåbning af samfundet fortsætter. I den forbindelse opfordrer Fyns Politi endnu engang de fynske borgere og erhvervsdrivende til også at fortsætte de gode takter med god afstand, god håndhygiejne og hensyntagen til hinanden.
Kilde:Fyns Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.