Gruppeslagsmål på Hestetorvet i Roskilde

17 sep 2020
hankamp-

Flere anholdte efter tumult – Hestetorvet, Roskilde

Kl. 13.52 kom et alarmopkald om slagsmål på Hestetorvet foran en bagelshop. Flere personer sloges, og der var blevet anvendt peberspray på stedet. Politiet kørte talstærkt til stedet, hvor i alt seks personer- alle fra Roskilde – blev anholdt for at have medvirket til tumult, mens politiet fik afklaret omstændighederne.

Tre mænd sad uden for bagelshoppen og spiste, da to kvinder og en mand kom forbi. Et forkert blik fra en af de forbipasserende startede en uoverensstemmelsen mellem de to grupper, og der opstod tumult. Afhøringer af parter/vidner og gennemgang af videoovervågning fra stedet fik klarlagt hændelsesforløbet.

En 27-årig mand blev sigtet for vold ved at have skubbet og brugt peberspray mod en 23-årig kvinde og en 35-årig mand. Den 23-årige kvinde blev ligeledes sigtet for at have anvendt peberspray og den 35-årige mand blev sigtet for at have truet med en kniv og slået med en stol mod den 27-årige og hans to venner på 20 og 26 år.

Foruden sigtelserne om vold, blev de tre som havde anvendt pebersprays og truet med kniv sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Foruden de sigtede blev den 20-årige, den 26-årige og en 43-årig kvinde anholdt, men de blev ikke sigtet i sagen.

Alle de anholdte blev taget med til stationen, men løsladt efter endt afhøring, da der ikke var grundlag for at fremstille nogen i grundlovsforhør. Ingen personer kom alvorligt til skade ved episoden. De sigtede vil senere høre mere fra politiet i sagerne.

Midt-Vestsj. Politi (@MVSJPoliti) | Twitter

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.