‘Havde ikke tid til at blive standset af politiet’ – mand lagt i håndjern efter at nægte udstigning fra sin bil

11 maj 2020
bil om natten

“En 33-årig mandlig bilist blev mandag kl. 00.51 anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for udførelse af politiets arbejde og for ikke at efterkomme anvisninger, efter at han var blevet standset af en patrulje på Huginsvej i Åbyhøj.

Patruljen blev opmærksomme på den 33-årige, da han kørte hurtigere end det tilladte, og fik derfor bilen standset og bad ham om at stige ud. Det var den 33-årige var dog stærkt utilfreds med, og umiddelbart efter, han havde afleveret sit kørekort, slog han det ud af hånden på betjenten. Den 33-årige oplyste herefter, at han altså ikke havde tid til at snakke med politiet, hvorefter han hurtigt bevægede sig hen til bilens førerside for at køre fra stedet. Betjentene gav flere gange den 33-årige besked på at blive uden for bilen, men manden satte sig alligevel ind på førersædet og forsøgte at sætte bilen i gear.

Betjentene fortalte gentagne gange den 33-årige, at han skulle komme ud, men han blev ved med at sige, at han ikke havde tid. Til sidst måtte de to betjente hive manden ud af bilen, men den 33-årige kæmpede så meget imod, at han måtte ilægges håndjern.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.