Hobro: Vidner til voldtægtsforsøg søges

27 sep 2021
Politi (5)

Søndag morgen, d. 26. september 2021, omkring klokken 03.30 fandt der et voldtægtsforsøg sted på Mariagervej 2 i Hobro. Nordjyllands Politi søger nu efter vidner, der bedes ringe på 114.

Gerningsstedet er mere præcist, oplyser efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann, stien ved Rema 1000s lagerområde. Politikommissæren forklarer:

”En 30-årig kvinde kommer gående nede fra byen, og da hun passerede Rema1000 blev hun antastet af en mand, der også var til fods. Manden angreb kvinden, og han væltede hende ned på jorden. Det lykkedes heldigvis for kvinden at sparke sig fri – og til sidst stak han af fra stedet. Ud fra offerets forklaring er det vores mistanke, at mandens hensigt var at voldtage kvinden. Derfor ser vi meget alvorligt på sagen.”  

I forbindelse med efterforskningen af sagen blev der allerede søndag morgen rettet mistanke mod en konkret mand. Han blev afhørt af politiet, og han er efterfølgende løsladt, dog er han fortsat sigtet i sagen.

Nordjyllands Politi søger nu – af hensynet til den videre efterforskning – efter vidner, som enten har hørt eller set noget på gerningstidspunktet omkring Rema1000, ligesom andre, der måtte ligge ind med oplysninger i sagen, skal henvende sig. 

”Ring straks til os på telefon 114, hvis du har nogle informationer i sagen, så vi kan få omstændighederne belyst bedst muligt. Ring hellere en gang for meget end en for lidt,” pointerer Mikkel Brügmann.

Det 30-årige offer led ikke fysisk overlast i forbindelse med voldtægtsforsøget. 

Tilmeld
Giv besked om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedback
Se alle kommentare
DvJ

Hvorfor får vi ikke et signalement på ham?
Han har højst sandsynligt stået og kigget der i længere tid inden og måske også andre steder 🤷‍♂️

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.