Høj fart, frakendelser og store bøder til bilister på Køge Bugt Motorvejen

06 okt 2020
køgebugt - fotovogn

Fartsyndere kan forvente frakendelse – Køge Bugt Motorvejen, Køge, Solrød, Greve

Hele fem fartsyndere kan forvente at få frakendelse og klækkelige bøder efter færdselspolitiets patruljer søndag eftermiddag/aften foretog kontrol på Køge Bugt Motorvejen langs sydkysten, hvor den tilladte hastighed er 110 km/t.

Kl. 16.00 blev en 22-årig mand fra Køge sigtet for at køre i en personbil med en hastighed på 162 km/t ad motorvejen mod syd ved Greve. Sagen lægges op til bøde og betinget frakendelse.

Kl.16.55 blev et lastbilsvogntog standset på Køge Bugt Motorvejen ved Køge, da politiet havde målt dets hastighed til hele 120 km/t, selvom lastbiler kun må køre 80 km/t på motorvejen. Lastbilen kørte desuden i 4. vognbane, hvilket ikke er tilladt ifølge færdselslovens regler om kørsel på motorvej. Føreren, en 39-årig mand fra Nykøbing Mors blev sigtet og kan forvente, at sagen lægges op til en betinget førerretsfrakendelse og en bøde.

Kl. 18.35 blev en bilist fanget på videobilens kamera, hvor han kørte hele 197,8 km/t på motorvejen ved Jersie, Solrød. Bilens fører, en 27-årig mand fra Hvidovre blev sigtet og kan forvente en betinget frakendelse og en anseelig bøde i sagen.

Kl. 21.54 målte politiets videobil en 33-årig mand fra Hvidovre til at køre 161,9 km/t i en bil på motorvejen ved Solrød. Han kan forvente en betinget frakendelse og en bøde i sagen. Lige efter måtte samme patrulje på arbejde igen. Kl. 22.18 blev en endnu en Hvidovreborger, 25-årig mand, målt til at køre 171 km/t i sin bil ved Greve. Han havde ikke haft kørekort længe, så derfor kan han forventet et kørselsforbud og en bøde i sagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.