Høng, Vestsjælland: Uenige hundeluftere udløste voldeligt overfald

28 maj 2020
sur-hundeejer
Kl. 21.26 anmeldte en 59-årig, mandlig hundeejer fra Høng, at han tidligere på aftenen kl. ca. 20.45 var blevet overfaldet af en anden hundeejer.
Anmelderen havde luftet sin hund og mødte undervejs en anden hundeejer, hvis to store hunde løb rundt uden at være i snor. Anmelderen bad den anden hundeejer om at få hundene i snor, da hans egen lille hund tidligere var blevet overfaldet og derfor hurtigt blev nervøs, men den anden hundeejer afviste dette.
Da hans to store hunde kom løbende hen mod anmelderen, tog han en kæp og slog ud efter dem, så den ene blev ramt. Det bevirkede, at hundeejeren blev sur og fulgte efter anmelderen, som til sidst blev overfaldet med slag mod hovedet og måske også sparket.
Politiet iværksatte straks en efterforskning, der førte til identifikation af hundeejeren med de to hunde. Der var tale om en 26-årig mand fra Høng, som kl. 23.59 blev anholdt på sin bopæl. Han blev sigtet for vold og løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere om, når sagen skal afgøres.
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.