Holbæk: Mand død efter knivstik – tre mistænkte anholdt

10 jun 2020
læge-helikopter

Kl. 10.36 kom et alarmopkald om, at en mand var blevet fundet alvorligt tilskadekommen på Lindvej i Holbæk. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor det viste sig at manden havde pådraget sig flere skader på kroppen, formentlig efter knivstik.

Hans skader var så alvorlige at lægehelikopteren blev sendt til stedet. Den kunne ikke lande på Lindevej, men landede på Holbæk havn. Den tilskadekomne mand, en 52-årig mand fra Ringsted, blev kørt til sygehuset til behandling for livstruende læsioner i kroppen. Han afgik kl. 15.07 ved døden på sygehuset.

I mellemtiden anholdt politiet tre mænd på 27, 28 og 43 år, alle fra Holbæk, som kunne mistænkes for at have været involveret i en konflikt med den 52-årige, som førte til at han blev stukket med kniv. Motivet til overfaldet anser politiet, som en intern konflikt imellem de involverede. To af de anholdte, på 27 og 28 år, fremstilles i dag i kl. 11.00 i grundlovsforhør ved retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling i sagen. Den 43-årige var søgt til afsoning i en anden sag, så han blev fængslet direkte.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.