Hverdagens gode politiarbejde

10 okt 2020
politibil-3

Fyns Politi via Facebook:

En god politinæse er altid godt at have med – også når man rykker ud til et indbrud. Det havde to af vores betjente fra politistationen i Svendborg heldigvis, da de for ca. 2 uger siden blev sendt ud til et indbrud hos en borger i Rudkøbing på Langeland.

Allerede da de går rundtur i boligen, bliver betjentenes nysgerrighed vagt, fordi flere af de stjålne effekter, var fjernet på en så forsigtigt og nænsom måde, at det ikke rigtig lignede den sædvanlige fremgangsmåde hos en indbrudstyv. Og efter at have talt indbruddet igennem med borgeren tog de to betjente tilbage til politistationen med en klar fornemmelse af, at alt ikke var helt, som det skulle være.

Tilbage på Svendborg politistation blev sagen drøftet med en leder, og de besluttede derfor at aflægge borgeren et ekstra uanmeldt besøg en uges tid efter. Og ganske rigtigt, her var flere af de stjålne genstande – eller nogle der lignede til forveksling – på magisk vis kommet tilbage igen.

Men ud over de tilbagevendte genstande, så bemærkede de to betjente også, at der nu lå nogle nye effekter fremme, som de normalt kun ser i forbindelse med indtagelse eller salg af narko. Det fik de så en snak med borgeren om, som efter lidt frem og tilbage måtte indrømme, at der vist nok lå noget narko i hans fryser.

I alt resulterede besøget i at kollegerne beslaglagde 18,4 gram amfetamin – takket været lidt ekstra opmærksomhed og rigtig godt politiarbejde.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
Kilde:Fyns Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.