I alt 14 personer anholdt i sag fra prostitutionsmiljøet i Vejle

04 jun 2020
prostitueret

Seks adresser i Vejle, hvorfra der drives prostitution, fik i går besøg af Sydøstjyllands Politi. I alt blev 14 personer anholdt i den forbindelse. 6 af de anholdte fremstilles i dag kl. 10.30 ved Retten i Kolding.

Sydøstjyllands Politi slog til på seks adresser i Vejle i går onsdag den 3. juni på baggrund af en længere efterforskning af en 57-årig mand og en 43-årig kvinde fra Vejle, der begge mistænkes for at drive bordelvirksomhed fra adresserne.

De to personer blev anholdt under politiaktionen, og de sigtes nu for rufferi. I forbindelse med aktionen blev to øvrige kvinder på henholdsvis 48 år og 53 år antruffen, og på baggrund af nærmere undersøgelser sigtes de også for rufferi.

På adresserne blev også 10 prostituerede anholdt. To af dem blev anholdt og sigtet for at have overtrådt deres indrejseforbud, og de resterende for ikke at have gyldige opholdstilladelser og arbejdstilladelser. De sidstnævnte sager afgøres administrativt af Udlændingestyrelsen med henblik på udsendelse og indrejseforbud.

Efter dagens grundlovsforhør, der formentlig bliver afholdt for lukkede døre, fortsætter efterforskningen i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.