Ildebrand i trelænget landejendom i Viskinge, Vestsjælland

05 jun 2020
ildebrand

Kl. 12.32 fik politiet via alarmcentralen melding om, at brandvæsnet var sendt til ildebrand i en trelænget beboelsesejendom.

Ved politiets ankomst var der brand i både nogle køretøjer og i store dele af den trelængede ejendom. Branden medførte en kraftig røg, der drev i vestlig retning.

På grund af både branden og indsatskøretøjer i området måtte politiet afspærre Hovedgaden for trafik, så Movia måtte omlægge busruter. Brandvæsnets indsats i forbindelse med brandslukningen varede frem til kl. ca. 20.00, hvor Hovedgaden igen blev åbnet for trafik.

Branden havde medført omfattende skader på den trelængede beboelsesejendom samt på flere køretøjer, der holdt på stedet. Ingen var kommet til skade ved branden, der ifølge en 37-årig mand fra Svebølle var opstået, da han foretog reparationsarbejde på en bil og tømte i den forbindelse bilens benzintank. Da han begyndte at bore i bilen tæt på benzintanken, opstod der pludselig ildebrand, som han ikke kunne slukke med hverken en vandslange eller pulverslukkere. Han tilkaldte derfor brandvæsnet, men branden havde i mellemtiden inden brandvæsnets ankomst nået at brede sig til beboelsen.

Politiet vil senere afgøre, hvorvidt der er grundlag for at indlede en straffesag mod den 37-årige med baggrund i hans adfærd i forbindelse med brandens opståen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.