Indbrudstyv med hvidt pulver i næseborene stjal havetraktor

23 sep 2020
have-traktor-

Indbrud i garage, Virum

Klokken 02.22 blev det anmeldt, at der netop havde været indbrud i en garage på Virumgårdsvej, hvorfra to mænd havde stjålet en havetraktor og kørt den væk på en trailer.

Politiet blev sendt til stedet, ligesom et signalement af de to mænd og deres køretøj blev rundkastet internt til patruljerne.

Kort efter passerede en patrulje et køretøj på Bistrupvej i Birkerød, der passede på signalementet, og køretøjet blev derfor bragt til standsning. På ladet stod den stjålne havetraktor, hvorfor de to mænd i køretøjet, en 25-årig fra Roskilde og en 26-årig fra Jyllinge, blev sigtet for at have stjålet havetraktoren.

Føreren af køretøjet, den 25-årige mand, blev desuden sigtet for kørsel uden førerret samt for kørsel i påvirket tilstand, da han havde hvidt pulver i næseborene, ligesom der blev fundet en mindre mængde kokain i en pose i bilen. En blodprøve skal nu fastslå, om den 25-årige kørte i påvirket tilstand.

Den 26-årige passager blev foruden den stjålne havetraktor også sigtet for at være i besiddelse af en flaske indeholdende det euforiserende stof GHB.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.