Kite-surfer alvorligt kvæstet ved havnen i Holbæk

01 aug 2020
læge helikopter (1)

Kite-surfer kvæstet – Finsings Plads, Holbæk

Kl. 11.48 fik politiet via alarmcentralen melding om, at en person var blevet kvæstet ved en mole i havneområdet, så en ambulance og en lægehelikopter var sendt til stedet.

Politiet kørte også til området og kunne konstatere, at 49-årig mand fra København Ø var alvorligt kvæstet i hovedet og på benene. Han blev derfor i lægehelikopteren fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han blev indlagt til fornøden behandling.

Den 49-årige var inden tilskadekomsten ved at gøre sig klar som kite-surfer og havde fastgjort sig på land, så han ikke blev grebet af den forholdsvis kraftige vind i området. Netop da han slap fastgørelsen på land, blev han grebet af et kraftigt vindpust og trukket ca. 50 meter hen over store sten og betonblokke ved en mole.

Trods brug af hjelm pådrog han sig alvorlige kvæstelser i hovedet og også på benene. Ved midnat torsdag var meldingen fra Rigshospitalet, at den 49-årige fortsat var indlagt, men han var i stabil tilstand og uden for livsfare. Politiet har optaget rapport om ulykken for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.