Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner i forbindelse med skudepisoden på Måløv

18 maj 2020
Måløv vidner søges

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat en skudepisode på Måløv Hovedgade søndag aften. Politiet er stadig tilstede i området og hører gerne fra vidner til episoden.

Søndag aften ca. kl. 18.30 fandt en skudepisode sted på Måløv Hovedgade, hvilket medførte en talstærk udrykning af politi.

Politiet har været i området siden, og de foreløbige undersøgelser tyder på, at personer i sort Opel Insignia afgav et antal skud mod personer i en sort VW Golf. Politiet har ingen indikationer på, at nogen blev ramt.

Den sorte Opel Insignia blev efterladt på Måløv Hovedgade, og den sorte VW Golf blev fundet i nærheden. Begge biler er nu i politiets varetægt.
Samme aften anholdt Københavns Vestegns Politi fire personer. De er afhørt uden sigtelse og løsladt.

“Vi er stadig i efterforskningens indledende fase og ved at afdække hændelsesforløbet. Det er for tidligt at sige noget om motiver, det skal vores videre efterforskning kaste lys over,” siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Politikommissæren tilføjer, at andre biler kan have været involveret i hændelsen, og at politiet gerne hører fra vidner og andre, som har set noget mistænkeligt før, under og efter skudepisoden på Måløv Hovedgade omkring 18.30-tiden søndag aften.
Lokalpolitiets tryghedsindsats i Måløv
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.