Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner til motorcross-ræs på veje og stier i Ishøj

19 jun 2020
motorcross

Københavns Vestegns Politi søger vidner, som har set en eller flere motocross-motorcykler fræse rundt i Ishøj i dagene mellem lørdag den 23. maj til onsdag den 27. maj. Efter henvendelser fra bekymrede borgere om, at en eller flere motocross-motorcykler kørte rundt på veje og stier i Ishøj i slutningen af maj, har Københavns Vestegns Politis færdselsafdeling været i gang med at undersøge sagen.
Færdselspolitiet har indbragt en cross-motorcykel til undersøgelse og har siden efterforsket, om den kan sættes i forbindelse med de cross’ere, som skabte utryghed for byens borgere.

Nu er efterforskningen kommet så langt, det var muligt, og derfor går politiet nu offentligt ud og søger flere vidner:
”Flere har fortalt os om hurtig og farlig kørsel på veje og stier, hvor andre færdes – og derfor hører vi gerne fra alle vidner, som kan beskrive de pågældende motocross’ere, deres kørsel eller i øvrigt kan bidrage med oplysninger om dem,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark.
Han opfordrer også borgere, som har tippet politiet om cross’erne i maj, til at ringe igen med deres mere præcise iagttagelser – og politiet modtager gerne fotos og film.

Motocross’erne er set køre i dagene fra den 23. maj og frem til onsdag den 27. maj, hvor politiet tog en cross-maskine i Ishøj.
Dagen før – tirsdag den 26. maj – anmeldte flere ræs med cross’ere ved en café i Ishøj Strandpark, og politiet hører også gerne fra vidner herfra.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.
Af hensyn til sagens efterforskning ønsker politiet ikke at frigive detaljer om den maskine, politiet nu undersøger.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.