Kørte narkopåvirket og uden ledsager – igen

21 nov 2020
køre-bil-

kl. 12.30 standsede politiet en bilist på Spånnebæk, for at lave en rutinekontrol. I bilen sad to unge mænd på 16 og 17 år. Den 17-årige unge mand fra Holbæk, som sad bag rattet, havde erhvervet kørekort, men han havde ingen ledsager med gyldigt kørekort med i bilen, som det kræver for bilister under 18 år. Han var desuden påvirket af hash under kørslen.

Den 17-årige blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Politiet kontaktede den unge mands far, som er ejer af bilen. Han blev orienteret om sagen, og sigtet for at overlade den 17-årige bilen uden ledsager.

Det er anden gang inden for kort tid, at politiet standser den 17-årige mand. Den 18. oktober i år blev hans standset i et Drive In ved en burgerrestaurant i Holbæk, hvor han også var narkopåvirket og uden ledsager i bilen. Når resultatet af den nye blodprøve kommer, vil den 17-årige få afklaret, om han får et kørselsforbud som følge af de to sager om narkokørsel. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

Tilmeld
Giv besked om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedback
Se alle kommentare
Brian Kresten Andersen

Han skal slet ikke have lov til at køre bil eller have kørekort sikke en idiot





TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.