Kokkedal: Ung mand skåret med glaskår

24 jun 2020
glask¨r

Ung mand skåret med glaskår

Kokkedal: En 19-årig mand fik klokken 01.20 natten til tirsdag et mindre snitsår fra et glasskår på halsen. Den 19-årige var sammen med nogle bekendte, da de stødte på gerningsmanden og hans bekendte på Egedalsvej, og de to kom op at toppes. Under episoden knuste gerningsmanden en flaske og ramte den 19-årige på halsen med et glaskår. Gerningsmanden forsvandt herefter fra stedet sammen med sine to bekendte, og den 19-årige kom til behandling på skadestuen. Gerningsmanden og de to medgerningsmænd beskrives som:

A: mand, mellemøstlig af udseende, 17-19 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med sort, kort hår. Han var iført mørk bluse og mørke bluse, talte dansk med accent og havde en vodkaflaske med sig.
B: mand, mellemøstlig af udseende, 17-19 år, 175-180 cm høj og kraftig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår og sort/blå jakke, hvid t-shirt og grå jeans.
C: Mand, dansk af udseende, 17-19 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning, hvid i huden med brunt hår og iført hvid hættetrøje.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.