Kvinde anholdt for at nægte at bære mundbind

17 okt 2020
anisgt-maske-

FLERE STEDER: COVID-19-tilsyn

Politiet fører løbende tilsyn med, at alle regler i forhold til COVID-19 bliver overholdt. Torsdag var politiet blandt andet ved banegårdene i både Næstved og Nykøbing, hvor forholdene generelt var i orden. Enkelte borgere blev dog vejledt om at bruge mundbind korrekt i de områder, hvor der er krav om det. 

Fredag morgen klokken 06.14 blev politiet kaldt til Vordingborg banegård, hvor en 64-årig kvinde fra Jyderup skabte utryghed. Kvinden havde ikke mundbind på, og nægtede desuden at rette sig efter betjentene, som bad hende forlade stedet. Hun blev derfor anholdt, og sigtet for at overtræde både ordensbekendtgørelsen og bekendtgørelsen om krav om mundbind. Hun blev løsladt igen klokken 7.22.

Torsdag fik politiet desuden flere anmeldelser fra borgere, der havde bemærket, at der var mange mennesker samlet ved et serveringssted i Slagelse. Politiet tog forbi, og en kontrol viste, at der ved indgangen manglede skilte, der angiver, hvor mange personer, der må være på stedet. Virksomheden blev derfor sigtet for at overtræde coronareglerne. Skiltene blev kort efter sat op, og der kom dermed styr på forholdene.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.