Kvindelig narkobilist kører galt med bilen fuld af søde tyvekoster

28 aug 2020
airbag gået

Narkobilist med tyvekoster i bilen kørte galt – Holbækmotorvejen, Kirke- Såby – Lejre

Kl. 00.43 skete et solouheld på motorvejen. En 47-årig kvinde fra Helsingør kørte alene ad Holbækmotorvejen ved Kirke-Såby i regnvejr, da bilen pludselig skred ud og hun mistede herredømmet over bilen, som snurrede rundt.

En airbag i bilen blev udløst, og den 47-årige kom ikke til skade ved uheldet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det viste sig at føreren af bilen var påvirket af kokain. Hun blev derfor sigtet for narkokørsel og anholdt, for at få udtaget en blodprøve.

4k Sexy Woman Taking Drugs In Nose Stock Video - Download Video Clip Now -  iStock

I bilen fandt politiet en stor mængde varer, som politiet mistænkte kunne stamme fra butikstyverier, da kvinden ikke kunne fremvise en kvittering på købet.

Der lå 69 Daim chokoladebarer, 26 poser Dumle karameller, 15 pakker Knoppers kiks, 26 poser Nescafé, en del autoprodukter og tekstilvarer.

Daim Mini - Sweetish Candy

Den 47-årige havde tidligere sager om butikstyveri af samme type varer. Hun blev sigtet for butikstyveri og varerne beslaglagt, mens politiet efterforsker sagen, for at finde frem til hvorfra varerne er stjålet.

Da den 47-årige havde fået udtaget en blodprøve blev hun løsladt, og kan senere forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

Midt-Vestsj. Politi (@MVSJPoliti) | Twitter
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.