Løb fra politiet, men blev stoppet af et hundebid

11 sep 2020
anholdt-4

Onsdag kl. 23.53 bemærkede en hundepatrulje på Tværmarksvej i Risskov en gruppe unge, der stod samlet omkring en bil. Betjentene ville kigge nærmere på, hvad de unge mennesker foretog sig, og kørte derfor op ad indkørslen til en spejderklub, hvor en af personerne spottede dem og straks løb hen til en motorcykel, som han løb væk med. 

Betjentene steg ud af bilen og råbte til manden med motorcyklen, at han skulle standse og blive på stedet, da der ellers ville blive sendt en politihund efter ham. Dette ignorerede manden, og den ene betjent satte derfor efter til fods, mens kollegaen fik lukket hunden ud af bilen. 

Undervejs kunne betjenten høre, at manden forgæves forsøgte at få startet motorcyklen, men den væltede og han fortsatte i stedet til fods. Han nåede dog kun til Vejlby Vænge før han blev indhentet af politihunden, der holdt fast i ham, indtil betjenten ankom. 

Den 22-årige mand blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved ikke at have efterkommet politiets anvisninger. Da betjenten førte den anholdte tilbage til politibilen begyndte en anden person at blande sig, og han fik besked på at tie stille og forlade stedet. Dette efterkom han dog ikke, og han begyndte i stedet at råbe trusler efter politimanden. 

Der blev tilkaldt flere patruljer til stedet, og på baggrund af politimandens beskrivelse fandt en anden patrulje frem til den 18-årige mand, der havde fremsat trusler mod betjenten. Han blev anholdt og sigtet for trussel mod polititjenestemand. Den efterladte motorcykel tog betjentene med på politistationen til nærmere undersøgelse.

Østjyllands Politi (@OjylPoliti) | Twitter

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.