Løs hund løb efter ryttere ved Nordby – ejer efterlyses

27 jul 2021
vidne-

Tre kom til skade, da de blev kastet af hestene. En tysk kvinde brækkede flere knogler.

En løs hund, som løb efter en gruppe ryttere på den nordlige del af Fanø forårsagede i går mandag, at tre ryttere blev kastet af. To ryttere kom lettere til skade, mens en tysk kvinde på 52 år brækkede flere knogler.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser derfor ejeren af hunden og vidner, der måske kan hjælpe os frem til ejeren af hunden.

Ulykken skete kl. ca. 11.05 – altså sidst på formiddagen. Gruppen af ryttere havde været på tur og var på vej tilbage til hestenes opstaldningssted. I et klit- og plantageområde mellem Vangled og Nørrebjergevej nordvest for Nordby blev en brun og hvid jagthunde-lignende hund på størrelse med en korthåret hønsehund luftet uden snor.
Hunden løb to gange efter gruppen af heste og ryttere. Første gang lykkedes det rytterne at få beroliget deres heste. Anden gang blev tre af rytterne kastet af ved Vangled. Alle rytterne bar fornødent sikkerhedsudstyr, inklusive ridehjelme.

Et vidne mener, at det muligvis var et ældre dansk ægtepar, der luftede hunden. Det kan dog også have været andre. I nærheden af området ligger også en hundeskov, hvor hunde må luftes uden snor.

Hvis du mener at have oplysninger, der kan hjælpe os, bedes du ringe 114.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.