Lokalpolitiet klar til hashhandel

24 feb 2021
joint (1)

Lokalpolitiet stod klar til hashhandel

Lokalpolitiet i Aarhus Vest stod tirsdag aften ved 21-tiden klar på Gudrunsvej i Brabrand, idet betjentene havde mistanke om, at der foregik hashandel ved nogle bestemte boligblokke. Betjentene havde mistanke om, at de personer, der befandt sig på stedet, formentlig ville forsøge at stikke af, når de så politiet, så betjentene rammede området ind.

Efter kort tid spottede den ene gruppe betjente en mand, der kom løbende med en pose i hånden. Betjentene satte efter, og den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for salg af narkotika. I posen lå der en større mængde hash og flere joints.

Den anden gruppe betjente fik fat i en 37-årig mand, der stod og røg en joint. Han blev sigtet for narkobesiddelse og fik besked på at overlevere jointen til betjentene. I samme øjeblik kom en 35-årig mand og tog jointen fra den 37-årige mand, trådte på den og skubbede den ned i en kloak. Det kostede den 35-årige en sigtelse for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

I forbindelse med visitationen af den 37-årige mand fandt betjentene nogle tusinde kroner i hans højre bukselomme. En stor del af dem blev beslaglagt af politiet, da det viste sig, at den 37-årige mand skyldte penge til det offentlige.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.