Målrettet aktion mod hash på gadeplan i Roskilde førte til anholdelser

29 jun 2020
hash

Målrettet aktion mod hash på gadeplan – Roskilde

Civilklædt politipersonale foretog fredag eftermiddag en særlig og målrettet aktion mod både besiddelse af og handel med narkotika i Roskilde by.

Israeli pot dealers boost business with high tech smokescreen ...Politiet indledte aktionen ved at henvende sig i et skur på Parkvænget, hvor der lugtede kraftigt af hash. En af de trufne på stedet virkede noget nervøs, hvorfor den nervøse, 24-årig mand fra Kirke-Hyllinge blev kontrolleret nærmere. Han var i besiddelse af 26 salgsposer med ca. 1,2 gram hash i hver samt et mindre kontant beløb, hvorfor han blev anholdt kl. 14.28 som mistænkt for besiddelse af hash mv. med henblik på videre distribution. Hashen og pengene blev beslaglagt som bevis i sagen, hvorefter politiet løslod den sigtede 30 minutter senere efter afhøring til sagen.

Politiet havde dog en mistanke om, at den 24-årige ville fortsætte sin handel med hash, så politiet fulgte ham diskret rundt i Roskilde by. På et tidspunkt befandt han sig på en spiserestaurant, hvor han havde kortvarigt kontakt til en kvinde, som straks forlod stedet. Politiet fik senere kontakt til den mistænkte hashkøber, som var en 25-årig kvinde fra Roskilde. Hun blev kontrolleret nærmere og fundet i besiddelse af fem salgsposer med i alt godt seks gram hash. Hun blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik beslaglagt hashen.

5 Best Bubble Hash Extraction Kits for Ice Water Extraction 2019Den 24-årige blev senere observeret som passager i en personbil, som kørte ad Holbækvej i Roskilde. Da han opdagede den uniformerede patrulje, som ville standse personbilen for kontrol, smed passageren nogle poser ud ad vinduet. Det viste sig at være 17 salgsposer med godt et gram hash i hver, ligesom han ved den fornyede anholdelse kl. 16.20 igen var i besiddelse af et mindre kontant beløb. En 24-årig mand fra Roskilde var fører af bilen, som politiet ransagede efter yderligere spor efter den ”forretning”, som passageren tilsyneladende havde gang i. Ved ransagningen fandt politiet spor, der gav anledning til ransagning af et værelse på en af byens hoteller. Her traf politiet en 37-årig kvinde fra Roskilde, som var i besiddelse af ca. 260 gram hash, en flaske GHB, ca. tre gram amfetamin, metadonpiller og en mobiltelefon, som alt sammen blev beslaglagt som bevis i sagen mod både hende og den 24-årige mand fra Kirke-Hyllinge. Kvinden fra hotelværelset blev også anholdt i forbindelse med efterforskningen, men løsladt senere på aftenen uden fremstilling i grundlovsforhør.

Mand anholdt og sigtet for flere tilfælde af ...Politiet og anklagemyndigheden vurderede nu den 24-åriges nyeste sager sammenholdt med andre sager i år mod ham som mistænkt for videreoverdragelse af hash samt besiddelse af penge herfra. Han blev på den baggrund fremstillet i et grundlovsforhør lørdag som mistænkt for at have en afgørende og aktiv rolle i forbindelse med videresalg af hash i Roskilde-området, så grundlovsforhøret endte med, at den 24-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 16. juli 2020. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, så politiet kan ikke oplyse yderligere om sagen. Den 24-årige kærede i øvrigt kendelsen om varetægtsfængslingen, så Østre Landsret skal nu kigge nærmere på byrettens beslutning herom.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.