Mand fundet død på parkeringsplads i Tune – dræbt af skud

06 okt 2020
politibil (1)

De foreløbige undersøgelser af det 47-årige offer viste, at han var blevet dræbt af to skud. Intens efterforskning i drabssagen fortsætter.

Midt- og Vestsjællands Politi kan nu oplyse efter de foreløbige retsmedicinske undersøgelser af den 47-årige mand, at han var blevet dræbt af to skud.

Han var mandag morgen kl. 07.12 blev fundet død på parkeringspladsen ”Vinterrasserne” i Hedeland nordvest for Tune af en borger, der slog alarm til politiet. På parkeringspladsen holdt også en ældre, blå personbil af mærket Toyota Avensis, som den dræbte havde benyttet.

Siden anmeldelsen har politiet efterforsket sagen intensivt for at sikre eventuelle spor på findestedet og i området omkring parkeringspladsen, der ligger tæt på både en badesø og nogle vinterrasser i Hedeland. 

Efterforskningen har også haft til formål at få kortlagt den 47-åriges færden, inden han blev fundet dræbt på parkeringspladsen, ligesom politiet også forsøger at finde frem til et muligt motiv for drabet.

Politiet kan på nuværende tidspunkt oplyse, at intet tyder på en rocker-/bande-relateret forbrydelse.

Nogle få har henvendt sig til politiet med oplysninger i sagen, men Midt- og Vestsjællands Politi ønsker fortsat henvendelser fra borgere, der måtte havde bemærket noget usædvanligt i området ved parkeringspladsen ”Vinterrasserne” i Hedeland forud for fundet af den dræbte mandag morgen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.