Mand og kvinde i ordentlig kæfert efter restaurantbesøg anholdes for spirituskørsel og vold

22 jun 2020
par drikker

Mand og kvinde anholdt efter spirituskørsel fra restaurant

Søndag kl. 18.18 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at en 76-årig mand og en 58-årig kvinde var ved at sætte sig i deres bil ved Egå Marina efter at have drukket tæt på en restaurant nær ved. En motorcykelbetjent kørte hurtigt til stedet og fik standset den 76-årige kort derfra.

Betjenten henvendte sig til manden, der selv indrømmede at have fået lidt alkohol, og hvis promilletest også viste over det tilladte. Den 58-årige kvinde, som var passager i bilen, var i mellemtiden steget ud af bilen. Hun blev skønnet kraftigt påvirket af spiritus og blev ved med at blande sig i det igangværende, og blev derfor flere gange bedt om at sætte sig ind i bilen igen eller gå væk fra stedet. Det ville hun dog ikke.

En patrulje ankom for at transportere den 76-årige til hospitalet for at få udtaget blodprøve, og den 76-årige bad om lov til at ringe efter en taxa til kvinden. Da den 76-årige fik at vide, at hans bil skulle blive parkeret på stedet, nægtede han at gå med og skubbede pludselig til den ene af betjentene.

Den 76-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for vold mod politimand.

Den 58-årige kvinde var fortsat højlydt på stedet og ville ikke sætte sig i taxaen. På et tidspunkt faldt hun og slog sig, og blev efterfølgende tiltagende aggressiv og råbte flere fornærmelser mod betjentene. Den 58-årige kvinde blev herefter anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden samt fornærmelser mod politiet.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.