Mand slået i hovedet med piskeris fra mørtelblander

19 aug 2020
sur mand (3)

Mand slået i hovedet med piskeris – Blegdammen, Køge

Kl. 16.29 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet slået i hovedet med en genstand, så han var kommet til skade.

Den mistænkte havde forladt stedet i en bil ad Blegdammen. Inden politiets ankomst til gerningsstedet i et grønt område ved et indkøbsområde var den tilskadekomne mand blevet bragt på skadestuen i Køge til behandling. Politiet fik dog kontakt til vidner, der havde set offeret blive slået i hovedet med et piskeris fra en mørtelblander, efter at offeret og en anden mand havde haft en verbal uoverensstemmelse.

Den mistænkte, som vidnerne havde set i området tidligere, blev beskrevet som:

A: Mand, 40-50 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Hvid T-shirt med sort skrift på fronten. Bevæbning: Piskeris til mørtelblanding.

Politiet kørte efterfølgende til skadestuen og fik kontakt til en spirituspåvirket, 61-årig mand fra Herfølge. Han havde skader i hovedet efter slag med piskeriset og fik fornøden behandling herfor.

Den 61-årige havde opholdt sig i området sammen med en kvinde, der i spirituspåvirket tilstand ville køre fra stedet på et løbehjul. Det havde den 61-årige frarådet hende, hvorefter en mand havde blandet sig i dette råd og var blevet sur på den 61-årige. Manden havde hentet et piskeris, som han efterfølgende slog offeret i hovedet med.

Politiet efterforsker nu sagen som grov vold og forsøger at få identificeret den mistænkte med henblik på sigtelse og afhøring til sagen.

Politiet hører gerne fra vidner, der har bemærket optrinet ved en bænk i det grønne område ved indkøbsområdet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.