Mand stukket med kniv

24 nov 2020
overfaldmand-med-kniv-

Nordjyllands Politi er tirsdag eftermiddag til stede i et sommerhusområde ved Storvorde, hvor en mand er blevet stukket med kniv i ryggen. Manden ønsker ikke at samarbejde med politiet.

Omkring kl. 13 i dag tirsdag den 24. november sendte Nordjyllands Politi patruljer til et sommerhusområde ved Storvorde, da man modtog en anmeldelse om et knivstikkeri.

”Et vidne ser en mand komme gående på en sti i dette afsides sommerhusområde. Manden tager sig til ryggen og bløder. Derfor slår vidnet alarm,” gengiver vagtchef René Kortegaard.

Da politiet ankommer til stedet, ønsker den sårede mand imidlertid ikke at oplyse om hændelsesforløbet eller på anden vis samarbejde med politiet.

”Der bliver selvfølgelig rekvireret lægehjælp til forurettede,” fortæller vagtchefen, der ikke har yderligere oplysninger om mandens tilstand.

Ikke grund til uro

Politiet arbejder fortsat i området, hvor man blandt andet søger efter spor med hunde. En indsatsleder er også sendt til stedet. 

René Kortegaard mener ikke, der er grund til uro, hvis man bor eller opholder sig i området, hvor knivstikkeriet fandt sted.

”Vi kan ikke oplyse noget præcist om motivet til knivstikkeriet, men det er vores klare opfattelse, at man som almindelig borger i området ikke har grund til at være urolig,” understreger han.

To mænd set løbe fra stedet

Vagtchefen opfordrer til gengæld folk i området til at henvende sig, hvis de har set noget af relevans for sagen:

”Vidnet, der ringer og anmelder knivstikkeriet til os, ser også to mænd løbe fra stedet og køre væk i en karrygul bil. Vi ved endnu ikke, om disse mænd har haft noget med sagen at gøre, men vi hører gerne fra folk, der måtte have set dem eller bilen,” siger René Kortegaard.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.