Mandlig bilist forsøger bevidst at påkøre 60-årig kvinde

27 aug 2020
road rage

Kvinde tæt på at blive ramt af bil – mand sigtet

En 45-årig mand blev tirsdag sigtet for at have kørt sin bil direkte mod en 60-årig kvinde, som måtte springe til siden for at undgå at blive ramt. Episoden skete omkring kl. 17.30 på kvindens grund i Tvede tæt på Randers NØ.

Ifølge kvinden var hun på vej hjem, da hun så en bil holde tæt på den grusvej, der fører ned til hendes hus. Da hun nåede sin gårdsplads, kom bilen pludseligt kørende ned ad grusvejen og ind i gårdspladsen, hvor bilisten trådte ud og råbte af kvinden. Han troede angiveligt, at kvinden havde filmet ham med sin mobiltelefon, da han holdt oppe på vejen.

Den 60-årige kvinde bad gentagne gange manden om at forlade hendes private grund, men det nægtede han. Ifølge kvindens forklaring satte manden sig efter lidt tid ind i bilen, lavede hjulspind og kørte direkte mod den 60-årige, der måtte springe til side. Herefter kørte han fra stedet.

Black Sedan on Road - Nohat

Ud fra den nummerplade som kvinden havde noteret, fandt Østjyllands Politi kort tid efter frem til en 45-årig mand, som blev sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed, ligesom han blev sigtet for husfredskrænkelse.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.