Midt- og Vestjyllands Politi søger vidner til en episode, hvor en 14-årig pige blev antastet af to mænd ved Seaside Hotel i Thyborøn

19 maj 2020
vidner

Midt- og Vestjyllands Politi søger vidner til en episode, hvor en 14-årig pige blev antastet af to mænd ved Seaside Hotel i Thyborøn.

Torsdag den 30. april 2020 omkring kl. 21.48 løb en 14-årig lokal pige på rulleskøjter ved området omkring Seaside Hotel på Bredgade/Havnegade.
En endnu ukendt bil kørte flere gange frem og tilbage på samme strækning. På et tidspunkt steg to mandspersoner ud af dette køretøjet og antastede den 14-årige lokale pige.
Politiet er fortsat ved at klarlægge hændelsesforløbet.

I den forbindelse søger Midt- og Vestjyllands Politi nu vidner, der måtte have overværet episoden. I særdeleshed passagererne i to helt specifikke biler, der passerede et overvågningskamera på Bredgade/Havnegade omkring kl. 21.51 og kl. 21.53, umiddelbart efter episoden.
Det er politiets håb, at bilerne som kan ses på billederne, tilhører lokale borgere, der vil tage kontakt til politiet – også selvom de ikke mener, at kunne bidrage til efterforskningen.

Derudover er politiet meget interesseret i at høre fra andre personer, der har færdes i området omkring Bredgade/Havnevej ved Seaside Hotel og havnen torsdag den 30. april 2020 i tidsrummet fra kl. 21.45-22.10.

 

Sagens journalnummer:
4100-74111-00023-20

 

Kontaktperson for pressen
Politikommissær, Torben Ladefoged tlf. 40 45 24 82.

 

 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.